Mastery Success

Our Story

Ditubuhkan pada tahun 2016 yang diasaskan oleh Tn. Ubaidullah Jaafar. Bermula dengan produk digital pertama Master Collection Advance dalam bentuk DVD untuk membantu mereka yang ingin mempelajari ilmu dan teknik design menggunakan Photoshop. Modul yang dihasilkan gaya editing photoshop & Ai power ini mendapat sambutan hangat ke seluruh Malaysia dengan lebih 3257 unit terjual. 

Pada tahun 2018, tercetus idea untuk membawa modul pembelajaran ini kepada sistem online course dan wujudnya website pertama ubaidullahjaafar.com dan telah diperbaharui kepada lernify.com. Sehingga sekarang mempunyai lebih 1800 membership berdaftar.

Di mana beberapa modul baru juga diperkenalkan seperti
– Gold Mastercollection (Photo Editing PSD & AI )2018,
– Super Impact Video ( Video Editing Vegas)2018,
– Website Advance (Bina Website Sendiri)2019,
– Marketing Premier (Facebook Ads & Chatbot)2020,
– Conversion Mastery (Website Marketing)2021.

Kini, kami telah melahirkan jurulatih yang mahir dalam bidang pemasaran digital online. Dan kami mempunyai Training Center di Taman Universiti, Batu Pahat. Ramai usahawan yang telah kami bimbing untuk mencapai sasaran dan meningkatkan jualan melalui pemasaran digital.

Vision

Untuk menjadi platform pembelajaran dalam talian yang unggul, dinamik dan berdaya saing melalui kerja berpasukan dan inovasi yang teguh

Mission

Untuk menyediakan sumber dan perkhidmatan pendidikan berkualiti tinggi, fleksibel dan boleh diakses yang secara konsisten melebihi jangkaan pengguna kami

Objective

Penglibatan Pengguna yang Cekap dan Profesional: 

  • Untuk melibatkan diri dengan pengguna kami secara cekap dan profesional, memastikan pengalaman pembelajaran yang lancar.

Susunan Kandungan Beretika dan Pendekatan Berpusatkan Pengguna:

  • ¬†Untuk menyusun kandungan pendidikan dengan integriti dan mengutamakan pendekatan berpusatkan pengguna, memupuk kepercayaan dan nilai bersama antara pelajar, pendidik dan penyedia kandungan.

Menyampaikan Pengalaman Pembelajaran Luar Biasa melalui Teknik Pendidikan Berkesan:

  • Untuk menawarkan pengalaman pembelajaram yang cemerlang dengan menggunakan kaedah pendidikan yang berkesan, menghasilkan kepuasan pelajar yang maksimum.

Penyesuaian kepada Trend Pendidikan dan Penambahbaikan Berterusan:

  • Untuk kekal tangkas dan responsif terhadap aliran pendidikan yang berkembang, berusaha untuk peningkatan berterusan dalam tawaran platform dan kandungan kami.

Konsisten dalam Menangani Keperluan Pengguna dan Meningkatkan Kebolehcapaian Pembelajaran:

  • Untuk menangani keperluan pengguna secara konsisten dan mempertingkatkan kebolehcapaian bahan pembelajaran, memastikan pengetahuan tersedia kepada pelajar.