Gaming Headset Terbaik 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gaming Headset terbaik akan memasukkan bunyi yang sangat tepat dan bulat ke telinga anda dan dapat mendengar bunyi dari dunia permainan kegemaran anda yang jauh. Ini adalah salah satu daripada beberapa aksesori yang benar-benar dapat memberikan rasa anda berada di dunia permainan anda. Untuk menghargai skor permainan yang hebat itu, dan lakonan suara yang semakin baik, alat permainan yang baik adalah suatu kewajibpan terutamanya jika anda mendapati diri anda bermain permainan yang kompetitif.

Gaming Headset terbaik akan membantu anda menentukan petunjuk audio arah, jadi anda dapat bertindak balas dengan pantas dalam situasi hidup atau mati yang penting, dan bukannya menembak ke arah umum penunjuk kerosakan pada skrin yang tidak berguna itu.

Kami tahu menambahkan salah satu gaming headset terbaik tahun 2021 ke persediaan anda tidak semestinya berharga. Anda boleh mendapatkan pilihan utama kami, Razer Blackshark V2, dengan harga RM400, memberikan anda alat dengar yang kukuh dengan kualiti suara yang sangat baik. Sebagai alternatif, jika anda ingin menggunakan wayarles dan mempunyai wang yang banyak, anda boleh membeli daripada HyperX Cloud II Wireless.

Senarai alat dengar permainan terbaik yang kami uji mempunyai sesuatu untuk semua orang, tanpa mengira bajet. Sekiranya anda bertekad untuk mengurangkan kekacauan tali, panduan kami untuk alat dengar permainan tanpa wayar terbaik mungkin lebih sesuai dengan cita rasa anda.

5 Gaming Headset Terbaik 2021

1. Razer Blackshark V2 

SPESIFIKASI

Tanpa Wayar: Tidak
Pemacu: 50mm, Razer TriForce, Titanium
Sambungan: 3.5mm, kad suara USB
Respons frekuensi: 12Hz – 28,000Hz
Ciri-ciri: Mikrofon pembatalan bunyi, kawalan kabel dalam talian
Berat: 262g

Menurunkan HyperX Cloud Alpha dari kedudukan teratas tahun lalu bukanlah pencapaian yang mudah. Alat dengar permainan Razer Blackshark V2 berjaya melakukannya dengan menawarkan kualiti audio yang hebat, harga yang hebat, dan perisian yang mudah digunakan.

Pemacu TriForce Titanium 50mm direka dengan port diskrit untuk memisahkan nada bass, mid, gemetar daripada mengganggu satu sama lain. Hasilnya adalah bunyi yang lebih kaya dan tetap setara dengan alat dengar pemacu neodymium dwi-ruang 50mm HyperX.

Titik harga $ 100 bukanlah permintaan kewangan yang besar bagi sesiapa yang mahukan alat dengar permainan berkualiti. Pelepasan Blackshark V2 Pro baru-baru ini memberikan pemain pilihan tanpa wayar, $ 180 nampaknya agak curam.

Link Harga https://www.lazada.com.my/products/razer-blackshark-v2-with-usb-soundcard-gaming-headset-thx-71-spatial-surround-sound-35-mm-audio-jack-usb-dac-i1882402465-s7528144586.html?laz_trackid=2:mm_150190492_51851073_2010751091:clkgg2h1n1fg5tk74lkmgs&mkttid=clkgg2h1n1fg5tk74lkmgs

2. HyperX Cloud II Wireless

SPESIFIKASI

Tanpa Wayar: Ya
Pemandu: 53mm, Dinamik, magnet neodymium
Sambungan: USB Dongle Tindak balas frekuensi: 15Hz – 20,000Hz
Ciri-ciri: Mic dilepas
Berat: 300g Hayat
Bateri: 30 jam

Dengan hasil kejayaan kecemerlangan HyperX Cloud yang lama, Cloud IIs memberikan kualiti bunyi dan binaan yang sangat baik dengan ciri-ciri penting yang dilakukan dengan baik dan tidak ada ciri-ciri yang menaikkan harganya. Lanskap suara stereo reka bentuk tertutup ini lebih hebat daripada yang biasa kita harapkan.

Namun, bass tambahan tidak mengganggu kejelasan keseluruhan dan terus terang, dalam permainan dan persekitaran muzik, kedengarannya hebat. Magnet 53mm dengan neodymium bertujuan untuk memberi ruang frekuensi rendah, sederhana, dan tinggi untuk bergema tanpa mengganggu satu sama lain, dan anda dapat merasakannya semasa mendengarnya.

Di tempat lain, kualiti binaan yang mengagumkan, padding murah hati, mikrofon yang jelas, dan tahap keselesaan yang tinggi dalam sesi bermain yang lebih lama yang selalu ditawarkan oleh reka bentuk Cloud II.

Link Harga http://HyperX Cloud Stinger Core PC Wired Gaming Headset – HX-HSCSC2-BK/WW

3. Epos H3

SPESIFIKASI

Tanpa Wayar: Tidak
Drivers: 40mm, Dinamik
Frekuensi respon : 10Hz – 30,000Hz
Ciri-ciri: Mikro arah, 7.1 Dolby Surround
Berat: 270g

Menggantikan siri Sennheiser GSP 300 yang sangat lucu, reka bentuk Epos H3 mengalihkan alat dengar ketua jurulatih NFL menjadi sesuatu yang lebih ramping dan bergaya. Yang tidak berubah adalah kualiti audio yang luar biasa yang kami kenal dan sukai.

Walaupun namanya, DNA Sennheiser ada di semua alat dengar ini. Dalam tinjauan kami, kami terpesona oleh bass hebat yang tidak pernah merosakkan mids dan high, yang tidak mengejutkan dengan tindak balas frekuensi 10Hz – 30,000Hz, menjadikannya headset pembunuh untuk permainan dan mendengar muzik.

Link Harga http://ASUS TUF Gaming H3 Gaming Headset for PC/PS4/Xbox One/Nintendo Switch – Gun Metal/Red/Silver

4. Steelseries Arctis 9X

SPESIFIKASI

Tanpa wayar: Ya
Pemandu: 40mm, Pemacu Neodymium
Sambungan: dongle USB tanpa wayar, berwayar 3.5mm, Bluetooth
Respons frekuensi: 20Hz – 22,000Hz
Ciri-ciri: Mikrofon bising yang boleh ditarik balik, DTS Headphone: X, 7.1 surround
Hayat bateri: 20 jam

Kami sangat menyukai Arctis 9X kerana anda dapat dengan mudah melupakan model tanpa wayar semasa anda menggunakannya. Tidak ada artifak berlumpur atau audio yang secara historis merosakkan pesta untuk alat dengar tanpa wayar. Keserasian Bluetooth yang ditambahkan bermaksud bahawa anda dapat menggunakan alat dengar ini pada peranti mudah alih anda juga, sempurna jika anda merancang permainan di telefon atau tablet anda.

Jangka hayat bateri hebat melebihi 20 jam di luar kotak; anda boleh terus bermain semasa anda mengecas juga, hanya dengan menyambungkan alat dengar ke PC anda dengan kabel USB.

Headband goggle ski khas sangat berkesan untuk menjaga berat alat dengar dari kepala anda, dan walaupun setelah bermain berjam-jam, kami tidak pernah merasakannya menggali.

Link Harga http://SteelSeries Arctis 3 Gaming Headset Black ORIGINAL GENUINE READY STOCK

5. Razer Kraken X

SPESIFIKASI

Tanpa Wayar: Tidak
Pemacu: 40mm, Magnet Neodymium
Sambungan: 3.5mm
Frekuensi Respon: 12Hz – 8,000Hz
Ciri-ciri: Suara surround 7.1, ultra ringan

Sebagai alternatif yang murah untuk Razer Kraken yang ditipu, Kraken X adalah pilihan mesra bajet yang unggul di PC dengan satu sebab mudah – suara surround 7.1 maya. Tersedia melalui aplikasi, ini meningkatkan audio alat dengar yang sudah baik berkat kedalaman, kejelasan, dan definisi yang unggul. Ini juga menyukarkan kembali ke mod audio standard X.

Apabila anda memberikan keselesaan yang luar biasa dan reka bentuk yang bergaya dan bersahaja, versi Kraken ini menawarkan nilai wang yang luar biasa. Terdapat masalah untuk meredakan pesta, tentu saja (mikrofon yang tidak boleh dilepaskan menjadi ketua di antara mereka), tetapi anda tidak boleh mengeluh apabila anda mendapat suara 7.1 yang sangat baik dengan kos yang rendah.

Link harga https://shopee.com.my/Razer-Kraken-X-7.1-Surround-3.5mm-Audio-Jack-Gaming-Headset-i.18369486.2627072085?ads_keyword=razer%20kraken%20x&adsid=3624143&campaignid=2217789&position=0

More to explorer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *